Ruitenwissers

Ruitenwissers vervangen

Zijn de ruiten wazig of heeft het strepen? Dan zijn de ruitenwissers aan vervanging toe. Wij vervangen graag de ruitenwissers. Wij weten precies welke ruitenwissers er op jouw auto hoort. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige montage, zodat je met perfect afgestelde ruitenwissers, veilig de weg op kan.

Zitten er verschillen in ruitenwissers?

Jazeker! Een ruitenwisser lijkt een heel simpel onderdeel van je auto, maar heeft een belangrijke taak. De ruitenwisser moet niet alleen veel water kunnen afvoeren, maar moet de ruit ook schoonhouden. En dat in alle weersomstandigheden: bij vorst, hitte, een heftige stortregen of een flinke sneeuwbui.

 

Ga veilig de weg op en kom langs bij AutoCrew Van Haaster!

Hoe controleer ik mijn ruitenwisser?

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor de veiligheid. Het is daarom belangrijk om regelmatig de kwaliteit van je ruitenwissers te controleren.

 

Ga achter het stuur zitten en sproei met de ruitenwisservloeistof de voorruit nat. De ruitenwissers zullen nu automatisch ingezet worden, waarbij je kunt zien wat voor wisbeeld er ontstaat. Vergelijk dit met de onderstaande afbeeldingen.

Je hebt goed zicht door de voorruit. Vergeet echter niet over een paar weken nogmaals uit te voeren.

Ruitenwissers1

Je hebt nu al geen optimaal zicht meer. Kom binnenkort bij ons langs om de ruitenwissers te vervangen.

Ruitenwissers2

Vervang onmiddellijk de ruitenwissers! Het zicht wordt ernstig belemmerd en kan ook tot gevaarlijke situaties leiden.

Ruitenwissers vervangen

De ruitenwissers vervangen is nodig wanneer je wissers het water niet goed meer kunnen afvoeren. Bij versleten ruitenwissers kun je strepen op de voorruit krijgen. Die het zicht belemmeren. Ook kunnen de ruitenwissers gaan piepen. Of de ruitenwissers stuiteren over het raam. In alle gevallen is het niet alleen hinderlijk, maar ook slecht voor de veiligheid.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen